Billig vognmand


Vognmand Aarhus

Her kan du finde en vognmand nær Aarhus:

Johs. Sørensen & Sønner Århus A/S

Sintrupvej 13
8220 Brabrand

86 24 12 88

mail@johs-sorensen.dk

Denne vognmand i Brabrand lige uden for Aarhus har mange års erfaring i transportbranchen og kan hjælpe med entreprenørkørsel, kranopgaver, grabopgaver, krantransport, blokvognstransport, sværgodstransport, baksning, pulvertransport, kurérkørsel, transport i Danmark og udlandet, maskintransport, levering af sand, sten og grus samt udlejning af containere.

Vognmand Gunnar Gertsen ApS

Hvedebjergvej 17
8220 Brabrand

86 25 25 11​

g.g@stofanet.dk

Denne vognmand i Brabrand øst for Aarhus er et mindre vognmandsfirma med mange års erfaring. Deres speciale er kørsel med kranbil og grab samt transport og udlejning af køreplader og jernplader. De kan også hjælpe med jordkørsel samt levering af sand, stabilgrus og diverse andre materialer fra grusgrav. De har også en asfaltbil til transport af asfalt.

Vognmand Keld Larsen

Sintrupvej 36
8220 Brabrand

86 24 35 77

kl@vognmandlarsen.dk

Denne vognmand i Brabrand kan hjælpe med distribution af gods, international fragt i hele Europa, transport af temperaturfølsomt gods, alle typer kran- og liftopgaver, studenterkørsel samt udlejning og udlægning af køreplader.

Vognmand Bomholt A/S

Sintrupvej 38
8220 Brabrand

86 24 60 00

vognmandbomholt@c.dk

Dette transportfirma i Brabrand kan hjælpe med næsten alle typer transport som fx særtransport for både private, erhverv og offentlige institutioner. De har blokvogne med en lasteevne på op til 120 tons og sættevogne op til 36 meter. De har også hjulsæt til byggekraner og kan derfor hjælpe med næsten alt inden for særtransport. De kan transportere både tungt gods, langt gods, bredt gods og farligt gods. De kan stå for transport med blokvogne, maskintransport op til 95 tons, krantransport, transport til byggeprojekter, anlægsarbejder og industri, montage med kran og grab og ikke mindst specialtransport i hele Europa.

Tilst Vognmandsforretning

Havkærvej 29
8381 Tilst

40 25 45 45

Dania Trucking A/S

Vandvejen 7, Niveau 4
8000 Aarhus C

89 31 65 00

dania@daniatrucking.dk

Denne vognmand i Aarhus er ekspert i containtertransport. De kører primært i Danmark, men også til europæiske havnebyer som Hamburg, Bremerhaven, Rotterdam og Antwerpen. De kan hjælpe med transport af farligt gods og projektlast med flatbed, nedbyggede trailere og udtrækstrailere til transport af store og/eller tunge emner.

Vognmand Bent Mortensen​ A/S

​Blomstervej 64
8381 Tilst

40 88 42 44

per@vognmandmortensen.dk

Denne vognmand i Tilst nord for Aarhus kan hjælpe med kranopgaver og almindelig vognmandskørsel.

Vognmand Bendt Hansen & Sønner A/S

Nordlandsvej 88
8240 Risskov

86 21 00 11

mail@bendthansen.dk

Denne vognmand i Risskov nord for Aarhus kan hjælpe både private erhverv, boligforeninger, offentlige institutioner, håndværkere og entreprenører med alt lige fra levering af grus til komplicerede kranopgaver. De har en moderne vognpark med hele spektret fra almindelige lastbiler med tiplad, til kranbiler med special udviklet håndteringsgrej og nogle af de pt. længste kran-rækkevidder på markedet. Deres kraner kan række op til 38 meter og håndtere løft op til 15 tons. Deres kraner er især tilpasset byggebranchens behov, så de kan blandt andet hjælpe med håndtering af tagplader, teglsten, vinduer og emner i uregelmæssige former og størrelser. De har en kran med mandskabskurv. Derudover kan de hjælpe med afhentning af haveaffald med kran-grab, specialtransport med blokvogn, levering af grus, sand, faldsand, sandkassesand, flisesand, strandsand, stabilgrus, barkflis, granitskærver, harpet muldjord og sten fra eget lager i Risskov. Sidst men ikke mindst tilbyder denne vognmand i Risskov udlejning af container til haveaffald eller opbevaring.

Entreprenør René Mathiassen A/S

Stokagervej 17
8240 Risskov

86 17 22 01

info@rene-mathiassen.dk

Denne vognmand i Risskov ved Aarhus kan hjælpe med kranarbejde, bortkørsel af haveaffald, jord, grus, beton, brokker og andre former for affald, salg og levering af sand, sten, grus og muldjord og udlejning af containere.