Billig vognmand


Vognmand Grenaa

Her kan du finde en vognmand i Grenaa og omegn:

Vogmandsfirmaet Gert Svith A/S

Rugvænget 38
8500 Grenaa

86 32 02 00

gertsvith@gertsvith.dk

Denne vognmand i Grenaa kan hjælpe med at løse en bred vifte af opgaver som fx entreprenørarbejde med moderne og avancerede maskiner, nedbrydning af bygninger, knusning af nedbrydningsmaterialer, mange former for transport, kørsel med blokvogn som kan laste op til 73 tons, kranopgaver med kran som har en rækkevidde på op til 36 meter, udlejning af gummiged og dozer, udlejning af containere til affald eller opbevaring og levering af sten, sand og grus på alle hverdage og lørdage.

Grenaa Transport A/S

Bredstrupvej 27
8500 Grenaa

86 32 07 11

linette@grenaa-transport.dk

Denne vognmand i Grenaa tilbyder hjælp til transport af småt og stort, ekspreskørsel, levering af stabilgrus, muldjord, barkflis og fliser og udlejning af containere til fx haveaffald og byggeaffald. De har desuden et lagerhotel, som kan stå for varemodtagelse, levering og håndtering af ordrer.

Rygaard Transport & Logistic A/S

Nordhavnsvej 28
8500 Grenaa

87 58 80 00

booking@rygaard.com

Denne vognmand i Grenaa kan hjælpe med alle former for transport med gardintrailere med og uden lift. De har specialdesignede trailere til transport af spånplader. Disse trailere kan laste op til 38 tons. De tilbyder specialtransport og har især mange kunder fra byggebranchen og betonindustrien. De kan også transportere bulk og volumengods som for eksempel frø, raps, korn, foderstoffer, træpiller, træaffald, grus og genbrugsmaterialer. De har specialbyggede trailere til transport af både industrifisk, konsumfisk og levende fisk. De har også lastvogne, som kan transportere gylle.

Flemming Kjær Transport

Ålsø Stationsvej 6
8500 Grenaa

20 80 00 40

flemmingkjaer@live.dk

Denne vognmand i Grenaa tilbyder kurérkørsel, ekspreskørsel, distribution og flyttehjælp i både Danmark, Skandinavien og det øvrige udland.