Billig vognmand


Vognmand Grindsted

Her kan du finde en vognmand i Grindsted og omegn:

Vognmandsfirmaet Erling Lauridsen A/S

Nollundvej 112
7200 Grindsted

75 32 26 49

info@erlinglauridsen.dk

Denne vognmand i Grindsted kan blandt andet hjælpe med levering af sand, grus, knust beton, knust asfalt, træflis og meget mere. De tilbyder også transport af korn, foderstoffer samt transport af maskiner og stålkonstruktioner på special nedbygget trailer. De kan udføre alle former for kranarbejde fra 23 – 100 meter med rækkevide op til 35 meter. De tilbyder også udlejning af containere til fx haveaffald eller opbevaring.

Grindsted Flytteforretning

Søndre Boulevard 271
7200 Grindsted

75 32 00 64

hede-j@mail.dk

Grindsted Flytteforretning tager sig af flytninger for både private og erhverv. De hjælper gerne med at flytte store eller uhåndterlige emner som klaver, arkivskabe, pengeskabe, spillemaskiner, poolborde og lignende emner, som er skrøbelige eller kræver specialudstyr.

Kristen Højgaard Transport ApS

Hedelykkevej 22, Kroager
7200 Grindsted

75 33 93 00

mail@hojgaardtransport.dk

Denne vognmand i Grindsted løser transportopgaver med fragt af gods i Danmark og til Nordtyskland, Holland, Belgien og Frankrig. De kører primært med korn, foder, kalk, gødning, gylle og lignende typer af gods for landbrug og grovvareselskaber. De kan også hjælpe med maskintransport. Derudover er de godkendt til transport af fødevarer på køl og frost.

Bennys Container Transport ApS

Tårnvej 55
7200 Grindsted

20 69 01 46

bct@email.dk

Bennys Container Transport kan fragte alle former for gods, men er specialiseret i bulktransport. De kan hjælpe med korn- og foderstof-transporter, transport af sand og grus og levering af gødning/kalk. En levering kan være på op til 15 tons. De kan løse enhver opgave inden for tank- og affaldstransport og har fokus på at levere kvalitet til en konkurrencedygtig pris. De kan også udføre mindre maskintransporter og har de nødvendige godkendelser til at udføre studenterkørsel i Grindsted.

Vognmand V. Christensen & Søn A/S

Krusbjergvej 8
6870 Ølgod

75 24 30 72

v.christensen@firma.tele.dk

Denne vognmand har hjemme i Ølgod, som ligger ganske tæt på Grindsted. Med deres tiptrailer kartofler, korn, sand og grus. De har en gylletrailer med hvilken de kan flytte gylle for landmænd og maskinstationer. De kører kartoffelpulp over hele Jylland og har en blokvogn til specialtransport af maskiner med mere. De kan også hjælpe med studenterkørsel i Grindsted og omegn.

Brian’s Renovation ApS

Industrivej 2
7200 Grindsted

75 32 32 05

brian@briansrenovation.dk

Denne vognmand i Grindsted har en alsidig vognpark, så de kan klare stort set alle opgaver inden for renovation, containere og slamsugning. De tilbyder salg og levering af entreprenørmaterialer som sand, grus og jord og udlejning af containere til haveaffald, byggeaffald og andre typer affald, som man ønsker kørt bort til genbrug. Derudover udlejer de en gummiged enten med eller uden fører.

Vognmand Hans Christensen ApS

Vilhelmsmindevej 42
7260 Sdr. Omme

75 34 20 50

mail@hans-christensen.dk

Denne vognmand i Sdr. Omme lige nord for Grindsted har cirka 200 containere til alt lige fra bortkørsel af byggeaffald, transport af korn, skibscontainere til opbevaring. De kan hjælpe med containerkørsel, entreprenørkørsel, levering af sand, muld, harpet muld og sten, transport af farligt gods, maskintransport, kørsel af korn og kartofler, krankørsel, fragt og transport af pallegods og løsgods. Om vinteren kan de som vognmand i Grindsted hjælpe med snerydning i lokalområdet for både private, erhverv og kommunale institutioner.