Billig vognmand


Vognmand Hjørring

Her kan du finde en vognmand i Hjørring og omegn:

Vognmandsgården

Ålborgvej 185
9800 Hjørring

40 25 33 45

Denne vognmand i Hjørring er specialist i optagning af både med kran og transport af både. De kan også hjælpe med mange andre opgaver inden for transport som fx specialtransport med blokvogn og transport af bred last.

Vognmandsforretningen Anker Christensen A/S

Ilbro Byvej 74, Ilbro
9800 Hjørring

98 92 14 59

info@anker-christensen.dk

Denne vognmand i Hjørring kan hjælpe med distributionskørsel, entreprenørkørsel, affaldshåndtering, kranopgaver, baksning og snerydning for private husstande. De kan også klare levering af materialer som støbesand, fyldsand, harpet muld, muldjord, støbemix, stabilgrus, knust beton og knust asfalt. De har også udlejning af containere.

Toftegaards Transport​​

Lønstrup 580
9800 Hjørring

20 11 25 77

kaspertoftegaard@hotmail.com

Denne vognmand i Hjørring er vant til at udføre mange forskellige typer af transport og distribution for deres kunder. De tilbyder også snerydning i Hjørring og levering af drængrus, flisesand, fyldsand, skærver, perlesten, sten, knust beton, knuste murbrokker, stabilgrus, vasket sand, støbesand, faldsand, faldgrus, barkflis, harpet muld, muldjord og knust asfalt.

M.K. Riisager Transport A/S

Bøgstedvej 61
9800 Hjørring

98 93 88 88

riisager@riisager.nu

Denne vognmand i Hjørring tilbyder specialtransport og transport af fx byggematerialer, pallegods, huse og maskiner. De råder over flere kranvogne og blokvogne, hvoraf sidstnævnte blandt andet kan bruges til maskintransport. De har et lagerhotel, hvor kunder kan få opbevaret gods. De er desuden leveringsdygtige i støbematerialer som stabilgrus, støbesand, perlesten og pigsten.

Tidemann Transport

Ilbro Byvej 74
9800 Hjørring

98 96 32 33

jt@tidemann-transport.dk

Denne vognmand i Hjørring transporterer gods i hele Skandinavien og Europa.

Ingvardsen Spedition ApS

Bredkærvej 28
9800 Hjørring

98 96 30 52

jens@ingvardsenspedition.dk

Denne vognmand i Hjørring leverer køle- og frysetransport til destinationer i Skandinavien. De kører til stort set alle destinationer i Norge med faste ugentlige afgange.

Vendelbo Spedition A/S

Sprogøvej 21
9800 Hjørring

98 92 52 33

info@vensped.dk

Denne vognmand i Hjørring løser alle former for transporter og transportrelaterede opgaver. De kan hjælpe med særtransport af højt, bredt eller langt gods og er godkendt til at køre specialtransport i hele Skandinavien og det øvrige Europa. De dækker hele Norge.