Billig vognmand


Vognmand Ikast

Her kan du finde en vognmand i Ikast og omegn:

Vognmand Carsten Christensen

Poul Gerness Vej 38
7430 Ikast

40 58 69 57

carsten@ccikast.dk

Denne vognmand i Ikast tilbyder vognmandskørsel med tip-sættevogn. De kan stå for levering af ridebanesand, såkaldt kosand, almindelig sand, støbesand, fyldsand, sten, stabilgrus, muld og genbrugsmaterialer som knust beton, knust betontegl og knust asfalt.

Marius Christensen & Sønner A/S

Nørregade 71 – 73
7430 Ikast

97 15 11 22

mc@marius-christensen.dk

Denne vognmand i Ikast har køretøjer til ethvert formål og kan blandt andet hjælpe med spedition, blokvognstransport, krantransport og containertransport. De kan løse opgaver inden for asfalttransport, slamsugning, transport af byggematerialer, udlægning af køreplader, afhentning af haveaffald og byggeaffald og levering af sand, grus, granitskærver med mere.

Peder Østergaard & Søn A/S

Kjeldsigvej 2, Tulstrup
7430 Ikast

97 15 16 77

info@po-son.dk

Denne vognmand i Ikast kan hjælpe med containerkørsel, fliskørsel, bulktransport og transport af træspåner i suge-/blæsebil. De har desuden et lagerhotel og en åben plads, som er godkendt til oplagring af træflis.

Niels J. Philipsen Transport

Rømersvej 40
7430 Ikast

97 15 28 44

post@njp-transport.dk

Denne vognmand i Ikast kan blandt andet hjælpe med kørsel af foderstof, korn, kartofler, gylle, grus, stabilgrus, fyldsand, muldjord, harpet muld, knust beton og knust tegl. De tilbyder også leje af containere og køreplader.

Vognmandsfirmaet Brian Pedersen A/S

Carl Nielsens Vej 18
7430 Ikast

97 15 48 14

brian@tulstrup.dk

Denne vognmand i Ikast kan hjælpe med almindelig vognmandskørsel.

Jørgen Jensen Distribution A/S

Uhregårds Alle 2
7430 Ikast

97 25 22 33

info@jjd.dk

Denne vognmand i Ikast beskæftiger sig med både national transport, lager og logistik. De tilbyder fragt af pakker, letgods, tungt gods, volumen gods, farligt gods, stykgods og pallegods fra dør til dør og skræddersyr gerne en transportløsning til lige præcis dit behov. De er specialister i transport af tæpper og gulv og tilbyder desuden kurérkørsel til hasteopgaver.